Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yetişmek, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı lokum ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanoğluın çabucak hariçya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin yoklama şeşna düzenınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Memnuniyet ilkesinden yangın kapısı hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın ve ivedi kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu düzen temelı modellerde uygun kapı koluna benzeşim. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi Yangın Kapısı ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bapnın güzel duyusal kuruluşsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı esasen yapıların bilinmeyen asayiş kahramanlarıdır. Bu bünyelarda bulunanların yangın çıkışlarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son had önemlidir.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda alan meydan illere özen vermekteyiz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış Yangın Kapısı hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Report this wiki page