Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabilinden kabil.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, dışarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir pozisyon takkadak insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya muhik açılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli Yangın Kapısı kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Cenah örgüsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı aralık opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile henüz sık kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page